Vitamin takviyeleri ne zaman alınır?



Eğer vitamin takviyeleri almaya Kredi hesaplama karar verirsek, sahip oldukları avantaj ve dezavantajların neler olduğunu ve sağlığımızı nasıl etkilediklerini bilmek uygundur.
Gıda takviyesi nedir?
Genellikle kapsüller biçiminde görünmelerine rağmen, haplar veya şuruplar ilaç değildir. Bu, organizmanın bozukluklarını düzelttikleri anlamına gelmez, ancak özünde, günlük diyetin tamamlanması için bu formülasyonları izleyen besin veya mikro besin maddeleridir.
Gıda takviyeleri
Yeterli kalori alımına ve çeşitli kabul edilebilir gıda ürünlerine sahip sağlıklı bir kişi, yalnızca belirli durumlarda vitamin takviyeleri almalıdır. Ve her zaman bir profesyonelin tavsiyesini ve kısa bir süreyi izleyerek. Tedavi 3 veya 4 aydan fazla sürmemelidir.
Sporcular ve vücut geliştirme meraklıları, kas kütlesi kazanmak için proteinler ile yapılanlar oldukça popüler olmasına rağmen, en çok talep edilenler polvitaminlerdir. Bunlar bazen farklı minerallerin bir kombinasyonu ile birleştirilir.
Onlar parapharmacies, bitkisel ve hatta sıradan süpermarketler mevcuttur ve Batı'da, onları esas olarak “iyi” olarak taciz etme eğilimi vardır.
doktorunuz belirli bir mikro besin herhangi bir farkı tespit etti ve bazı durumlarda tavsiye edilir, ancak gelişigüzel tüketmek değil Tabii ki, eğer doğru multivitamin takviyesi alarak durmamalıdır.
Neyin inandığının aksine, vitaminlerin, Kredi hesaplama minerallerin, proteinlerin ve tabii ki yağın fazlalığı vücudumuza zararlıdır. Ve hemen hemen tüm zehirlenme vakaları, bu tür takviyeleri bağımlısı olan kişilerde (çengel değil) meydana gelir. Yiyeceklerden alındıktan ve alındıklarında yüksek miktarda vitamin alımı için çok garip bir resim.
Vitamin takviyeleri ne zaman alınır?
Denemeliyiz DEĞİL için yemek ya da doktorunun önerdiği sürece ilgisiz olan yok çocuklara böyle hazırlıkları verir.
Ancak, tavsiye edilir:
Yaşlı insanlar çok devitalize ve depresif olduğunda. Böbrek, kronik veya karaciğer hastalığı varsa dikkatli olmalısınız.
Mevsimler ya da bahar asthenia ve Kredi hesaplama sonbaharın isteksizliği ile mücadele zaman değişimlerinde.
Aşırı stres, yoğun entelektüel çalışma, sınavlar, önemli sınavlar, karşıtlıklar veya ciddi problemler.
Bu preparatların bir kısmı kafein ve diğer uyarıcı veya bağımlılık yapan ürünler olduğundan, adolesanlar için spesifik vitamin takviyeleri konusunda dikkatli olun.
Yardımlı bir gübreleme sürecinden geçecek veya hamile kalmayı düşünüyorsunuz. İyi bir folik asit kaynağı şarttır.
Hafif depresyon, yorgunluk, apati veya isteksizlik olduğunda hafif psikiyatrik tedavilerde bir yardımcı olarak.
Kilo vermek veya kilo vermek için farklı diyetlerde.
Bazı önemli tıbbi müdahale veya tedavi beklendiğinde.
Özel rahatsızlıklar veya problemler için özel takviyeler vardır: cilt için, saçın kırılganlığı için, gücü tekrar kazanmak, ruh halini kaldırmak, gebelik veya isteksizlik süreçlerinde.
Vitamin takviyeleri zararlı mıdır?
İnsan organizmasıyla ilgili her şey gibi, her şey dozlara ve spesifik mikrobesinlere bağlıdır. Bazıları, büyük miktarlarda alsalar da, vücut tarafından atılmayı ve zarar görmemeyi başarabilirler. Diğerleri, çok fazla yutulduğunda, ciddi rahatsızlıklara bile neden olabilirler.
İdeal olarak, laktoz, glüten veya herhangi bir kimyasal katkı maddesi içermez.
Doğru yiyecekleri alarak bunun gerçekleşmesi imkansız!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Nessie nedir?

'Net Şimdiki Değer - NPV' nedir?

'Net Borç' nedir?